Sidor

onsdag 26 juli 2017

Onsdag 26 juli 2017

Ytterligare en härlig dag. Sitter ute i trädgården och skriver ned några rader på bloggen. Två dagar med en sådan värme, underbart.  I dag har vi haft ett trevligt besök  av Svante och Gerd från Sundsbruk. Vi har suttit i trädgården hela dagen och njutit av värmen. Ikväll är det bingo på Folkan och säkert har flera fått bingo att döma av tutande i bilhornen.

Det som är tragiskt idag är att alliansen riktat ett misstroendevotum mot tre ministrar. Att vara minister är inte lätt och att få ta ansvaret för att någon annan i kedjan begått misstag.

Även om jag inte sympatiserar med V så tycker jag att Hr Sjöstedt gjort rätt som riktat misstroende mod den tidigare regeringen där det började med privatiseringens hysterin och där  Trp styrelsens register ingick.

Men om nu alliansen är så förtvivlat duktig och får ta över "ett dukat bord" så må de väl få göra det. Men bäst om ett nyval utlyses så får vi se vad svensken tycker.

Lyssnar med ett öra på P4 där det är fotbollsreferat Frankrike - Schweiz . Svenska tjejerna är jätteduktiga även om de fick stryk av Italienarna i går kväll. Men det var väl kul för Italien fick ett mål till slut.  Vi får höra hur det går för Isländska tjejerna senare i kväll mot Österike. Kommer vulkanen igång från läktarna?
Jag tycker att tjejidrott är roligare än killarna. Tjejer är mjukare och försiktigare i de flesta idrotter. Speciellt ishockey tycker jag att tjejerna vinner. Killar är så ruffiga.

I morgon är det en ny dag....

Ha det artut

Inga kommentarer: